Sådan logger du på MITVUC

Løsning

Sådan logger du på MITVUC.

1. Brug Google Chrome.

2. Gå ind på https://start.mitvuc.dk

3. Du vil nu få vist dette billede:

4. Tryk på Log på MitVUC

Du skulle have fået besked om hvad dit brugernavn og password er til MITVUC, men de vil være opbygget på følgende måde:

Brugernavn: Uniloginbrugernavn@edu.mitvuc.dk  (f.eks. thom373k@edu.mitvuc.dk)

Password: Vucsydxxxxx (den du har fået i velkomst brev)

5. Næste billede du vil se er dette:

Her indtaster du dit brugernavn til MITVUC: Uniloginbrugernavn@edu.mitvuc.dk  (f.eks. thom373k@edu.mitvuc.dk)

og trykker på næste.

6. I næste billede vil du blive bedt om brugernavn og adgangskoden:

Her taster du koden til MITVUC som du har fået i dit velkomstbrev.

7. Nu skulle du næsten være på MITVUC.

Er det første gang du logger på MITVUC, så skal du lige acceptere nogle betingelser fra Google og du skal også acceptere at Edulife benyttes da det er vigtig i forhold til brugen af MITVUC.

Når det er gjort så er du klar til at benytte MITVUC.