Ti-Nspire

Løsning

Ti-Nspire

Ti-Nspire er et hjælpeprogram i matematik fagene på en iPad og kræver en licens for at kunne køre. Derfor tildeler vi også kun Ti-Nspire til kursister med en iPad på matematik hold.

Installationen

Hvis du har fået udlevet din iPad af vucsyd kan springe dette over og gå til tildeling af TI-Nspire

For at vi kan skubbe program og licens ud til dig, skal du først tilmelde din iPad til vores system.

For at modtage Ti-Nspire på din iPad skal du gøre følgende:

1. Åben til Safari

2. Skriv dette link: http://ipad.mitvuc.dk

3. Følg vejledning i linket

Tildeling af Ti-Nspire:

Du siger nu til din lærer, at du har tilmeldt din iPad og at du ønsker Ti-Nspire, hun/han opretter nu en sag i support systemet, hvor hun/han beder om at få tildelt en licens til dig.