Sorry, an error occurred

Løsning

Fix til ‘Sorry, an error occurred’

Får du fejlen ‘Sorry, an error occurred’ kan det skyldes en cookie fejl, prøv at slet dine cookies og browserhistorik.

På Windows og Mac

I Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.

2. Klik på Mere øverst til højre.

3. Klik på Flere værktøjer > Ryd browserdata.

4. Vælg et tidsinterval øverst. Hvis du vil slette alt, skal du vælge Altid.

5. Markér afkrydsningsfelterne ud for "Cookies og andre websitedata" og "Cachelagrede billeder og filer".

6. Klik på Ryd data.

På iPad og iPhone

I Chrome-appen

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på Mere Mere nederst på siden.

3. Tryk på Historik > Ryd browserdata.

4. Sørg for, at der er et flueben ud for "Cookies, websitedata" og "Billeder og filer, der er gemt i cache".

5. Tryk på Ryd browserdata.

På Android

I Chrome-appen

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.

2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.

3. Tryk på Historik > Ryd browserdata.

4. Vælg tidsinterval øverst. Hvis du vil slette alt, skal du vælge Altid.

Markér afkrydsningsfelterne ud for "Cookies og websitedata" og "Cachelagrede billeder og     filer".

5. Tryk på Ryd data.

Skulle dette ikke fixe problemet for dig, så kan du som sidste udvej prøve i incognito mode.

På Windows og Mac

1. Åbn Chrome på din computer.

2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Nyt inkognitovindue.

3. Der åbnes nu et nyt vindue. Kig efter inkognitoikonet Inkognito øverst i vinduet.

Du kan også bruge en tastaturgenvej til at åbne et inkognitovindue:

⧫ I Windows, Linux eller Chrome OS: Tryk på Ctrl+Shift+N.

⧫ På Mac: Tryk på ⌘+Shift+n.

På iPad og iPhone

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på Mere Mere og derefter Ny inkognitofane Inkognito. Der åbnes en ny inkognitofane.

Tryk på Skift fane Skift faner for at tjekke, om du er i inkognitotilstand. Stryg til højre for at se, om du har åbne inkognitofaner. Kig efter inkognitoikonet Inkognito foroven.

Du bruger kun nettet privat, når du bruger en inkognitofane.

Du kan skifte mellem inkognitofaner og almindelige Chrome-faner:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst på siden. Stryg til højre eller venstre for at skifte mellem inkognitofaner og almindelige faner i Chrome.

På Android

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.

2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Ny inkognitofane.

3. Der åbnes nu et nyt vindue. Kig efter Inkognitoinkognitoikonet  øverst til venstre.