Print for ansatte

Løsning

Print ved VUC Syd

Der 3 printere installeret på din HP

UV-Kopi på Vucsydps1 - Som er hvis man vil udskrive på en Kyocera kopimaskine.

UV-Print på Vucsydps1- Som er hvis man vil udskrive på en printer eller en Ricoh kopimaskine.

Administration på Vucsydps1 - Som er printerne ved studieadministration mm.

Frigivelse af Print

For at frigive sit print. Åben en internet browser, og skriv Papercut:9191 i adressefeltet.

Du vil bliver spurgt om brugernavn + adgangskode, brug det samme som på din HP..

For at frigive dit print, vælg “Job Pending Release”.

Herefter vil du se de print job du har stående til frigivelse.

Under “Action” vælger du Print for at få udskrevet dokumentet (ønskes det annulleret brug cancel).

Der vil nu komme et vindue frem med muligheder, hvor man kan få udskrevet.

Printer = Afdeling.

Location = Hvor på afdelingen står den.

Status = Er Printer/Kopimaskinen i drift.

Du klikker på navnet under “Printer” for at få udskrevet.