Fjernsupport af ens computer

Løsning

Fjernsupport

I nogle tilfælde kan det være nemmere og hurtigere at hjælpe med et problem, hvis supporteren har fjernsupport adgang til din computer.

Før supporteren kan fjernovertage din computer, skal du have hentet et Quicksupport modul ned på din computer.

Gå ind på følgende link, hvis du har Windows eller Macbook https://get.teamviewer.com/vucsyd

Når du har hentet Quicksupport modulet, så starter du programmet og oplyser til supporteren ID og Kode.  Med de oplysninger kan Supporteren fjernstyre din computer og hjælpe dig.